En hyllest til norsk øl og musikktradisjon

Fast Forward ønsker å hylle norsk musikk og øl-tradisjon gjennom kvalitets øl i samarbeide med noen av Norges mest profilerte artister og band. FFW kobler sammen utvalgte artister og bryggerier, og byr opp til dans med det beste fra begge verdener.

Turbopils, Taste it & Get Wasted!

En hyllest til Norsk øl og musikktradisjon

Visste du at vikingene sjelden dro til sjøs uten mengder med heimstadsbrygget PALE ALE? Øl som var så BITTERT at man kunne dra på plyndretokt fra Bjørvika til Svartehavet uten at verken mjød, mannskap eller drikkestev ble sure.

At rødhårede sverger til SINGLE MALT for å finne den dypeste klangen i seg selv? Eller at likheten mellom blondiner og bergensere ikke er at de aldri går på AKKORD med omgivelsene, men at begge må stå på en kasse LYS LAGER for å rekke opp til de høyeste tonene?

Det visste ikke vi heller. Men det vi vet, er at det alltid kommer en god historie når man finner tonen og deler noen øl. Og at det i enhver vennegjeng, rundt ethvert bord og i alle hyggelige lag, befinner seg MINST en mørk bass, en melankolsk tenor, en lys alt og en dramatisk sopran. Hvem er BRUMLEBASSEN i din gjeng? TENOREN som alltid velger å ligge litt lavt, ALTEN som løser verdensproblemer i dur og moll eller SOPRANEN som aldri er helt med på notene?

Norsk vokaltradisjon strekker seg fra Vikingtidens mange sjøslag via århundrer med stev, drikkeviser og sang til dagens artister vi alle kjenner. Mye har forandrer seg, men enkelte ting er det samme: Som trangen til å stemme i når ølet kommer på bordet.

Hva som kom først av norsk brygg – eller vokaltradisjon, vites ikke. Det er litt som høna og egget. Eller tonen og taffelvannet, om du vil. Det som er viktig er å aldri, aldri la humla slutte og suse. Skål!

Først ut i serien er Turbopils By Turbonegro. Turbonegro er et av norges mest ikoniske rockeband med status som legender innen sjangeren. Turbopils en en lys og lett håndtverks pils som man lett kan drikke mange av!

Taste it & get wasted!

Turbonegro (Turboneger in Norway) is a Norwegian rock band, initially active from 1989 to 1998, and then reformed in 2002. Their style combines glam rock, punk rock and hard rock into a style the band describes as, «deathpunk.»

Among the band’s main influences are Black Flag, The Rolling Sones, Kiss, Venom, Iggy Pop, David Bowie, Alice Cooper, Ramones, AC/DC, Circle Jerks, The Dictators