Nyheter

Mercedes Norge

Fast Forward er stolte av å kunne presentere Mercedes Norge Varebil som ny partner i Pur Vinterglede festival!

X-Games Norway

The fourth year of X Games Norway competition will combine Snowboard, Ski, Skateboard and Moto X events in a one-day event on August 31 at the Telenor Arena in Oslo, Norway.

Verdensrekord med Widerøe og norske operasolister

For å markere grunnlovsjubileet og utgivelse av «Uhørt Grieg», drar Norges mest profilerte og anerkjente operasolister på omfattende turné for å samle landet og sette verdensrekord i flest konserter på 12 timer.

Pur Vinterglede!

Burton Mountain Festival blir en del av vinterens store familiefestival, Pur Vinterglede!

Fast Forward Management & Event på årets gaselleliste!

«Vi i Dagens Næringsliv har gleden av å meddele at din bedrift oppfyller kriteriene for å komme på gasellelisten for 2018.»

Vinn en morsom kveld på byen, for deg + en venn!

DU kan vinne middag for to på populære Bien Centro + billetter til Johan Golden show «Halve Norges Golden» på Ole Bull Scene!

Kongepar 25 år!

Vi ser tilbake på Kongepar 25 år feiring på Slottsplassen i Oslo. Fast Forward var tilstede med innhold og underholdning for hele familien. Kongefamilien var tilstede for en prat i forbindelse med viktigheten rundt aktivitet for barn og unge.

Norway Cup 2018

God stemning under årets Norway Cup. Fast Forward var tilstede i Norway Cups aktivitetspark med Burton Riglet Park, til glede for store og små. Takk til våre venner fra Nitedals Hjelpestikker for godt innhold og kule premier til folket! Vi sees igjen til vinteren folkens, følg med for datoer og destinasjoner 🙂

Tons of Rock!

DU kan vinne backstage pass til årets Tone of Rock festival for deg + en venn!