Qvisten Animation utvider sin familie

Oslo, september 2021. Qvisten Animation setter fokus på verdibaserte opplevelser og læring! Qvisten utvider sin familie med Jan Erik de Lange Gullaksen som Executive Producer, Head of culture and edutainment, med ansvaret for fokusområdene opplevelsesbasert læring, kultur og events.

Oslo, september 2021

Qvisten Animation setter fokus på verdibaserte opplevelser og læring!

Qvisten utvider sin familie med Jan Erik de Lange Gullaksen som Executive Producer, Head of culture and edutainment, med ansvaret for fokusområdene opplevelsesbasert læring, kultur og events.

Gullaksen kommer opprinnelig fra musikkbransjen og har gode erfaringer med utvikling, gjennomføringer og drift av ulike konsepter og prosjekter innen kultur, kunst, musikk og underholdning generelt. Gullaksen skal fortsette den gode utvikling hos Qvisten Animation, med hele studioet og kreatørene til Nordens største animasjonsselskap i ryggen.

«- Qvisten er et veldig spennende selskap med en imponerende historie og store muligheter for kommersielle uttak. Jeg tror sterkt på læring gjennom underholdning og gjennom gode sanseopplevelser. Vi skal kombinere det beste fra alle parter og gleder oss stort til å sette sammen kloke og flinke hoder som sammen kan fortelle spennende historier fundamentert i et solid verdigrunnlag.
– Vi står foran store globale utfordringer og sammen har vi et ansvar for å gjøre det vi kan for å sikre en bedre verden. Qvisten Animation har i flere år gitt publikum store opplevelser og vi gleder oss mye til å bruke deres unike kompetanse til læring, underholdning og en bedre forståelse av hvordan vår verden henger sammen.

Med Qvisten sin forankrede visjon; «… en del av barnas oppvekst» er det helt naturlig at vi nå satser videre på å skape gode, lærerike og verdibaserte opplevelser for alle, med fokus på barnefamilier og unge.
– Vi skal konsentrerer oss om utvikling av konsepter som inneholder nyttig læring om aktuelle temaer og emner. Dette skal presenteres på en spennende og kul måte for å nå ulike målgrupper med events, installasjoner, animasjon og gode opplevelser.» – Gullaksen

«For oss på Qvisten vil Jan Erik bli en viktig kollega for å styre utviklingen mot nye flater og arenaer å kommunisere med neste generasjon. Hans erfaring fra musikk, konseptutvikling, scener og event styrker vår innsikt og nettverk for å nå ut med enda flere gode opplevelser for vårt publikum» avslutter daglig leder hos Qvisten Animation, Fredrik Kiøsterud.