Rai Rai siden 1992!

En sliten og glad arbeidskar på veg hjem fra jobb, et sted i vårt langstrakte land, lykkelig etter en stopp på nærmeste vannhull. Nok en hard arbeidsuke er over. Han vandrer med veivende hender og nynner på en gammel favorittmelodi. Ra raa ra rai ra rai…

«Reportoaret» står D.D.E. for selv, hvor smaksbildet er utviklet med utgangspunkt i bandmedlemmenes preferanser.

Ett av norsk musikkhistories mest feststemte uttrykk hylles nå med en folkelig, lys og likanes øl. Endelig får du Rai Rai i flytende form!

Få norske band og artister har spilt flere konserter og steder enn D.D.E. Det hardtarbeidende bandet har vært lydsporet til manges liv, gitt ut utallige hit’er, og ble også hyllet med statsminister besøk da de rundet både 20 og 25 år.

D.D.E. greide i 1993 kunststykket å gi det norske språk et nytt begrep. «Her bli det liv» kan utbasuneres i omtrent enhver forsamling, som oftest med et rungende «RAI RAI» som svar. RAI RAI er som kjent en av de største hits i nyere norsk musikkhistorie, og bakgrunnshistorien for teksten har også lagt grunnlaget for pilsen RAI RAI:

RAI RAI er begrepet som både oppsummerer forventninger og samtidig kan kvittere ut helgas høydepunkt. D.D.E. har gjennom snart 30 års virke spilt hit’en for flere generasjoner i hver krik og krok av landet og etablert uttrykket RAI RAI som beskrivelsen av et vellykket lag, allsang og trivsel.

Rai Rai pils er et strågult, fullfiltrert og undergjæret øl brygget etter Tysk/Tsjekkisk bryggetradisjon. Ølet har en ren maltaroma i retning korn og moderat sødme. Den karakteristiske humlearomaen fra Hallertau- og Saazerhumle gir en frisk smak med moderat bitterhet. Resultatet har blitt en lys og lett 4,7 % pilsner som skal selges i 6-packs og på tapp.