Kongepar 25 år!

Vi ser tilbake på Kongepar 25 år feiring på Slottsplassen i Oslo. Fast Forward var tilstede med innhold og underholdning for hele familien. Kongefamilien var tilstede for en prat i forbindelse med viktigheten rundt aktivitet for barn og unge.

Burton Riglet Park, snowboard i morsomme og trygge omgivelser for 2-7 år.

Vinterfesten
Kongeparet tok kontakt med Idrettsforbundet for å høyre om dei hadde lyst til å hjelpe til med å arrangere ett barneskirenn på Slottsplassen i høve jubileet 17. januar. Idrettsforbundet syntest dette var en god idé, og kom tilbake med forslag om eit stort vintersportsarrangement for barn på Slottsplassen.

Regjeringa samarbeider tett med idretten om arrangementet på Slottsplassen, slik at dette blir koordinert med arrangementene som inngår i gave frå Regjeringen til Kongeparet.

Fast Forward var tilted med snowboard for de minste, Burton Riglet Park. Her var det interesse fra alle barn, inkludert prinsesser og andre Kongelige.

Konger og prinsesser viser stor interesse for Burton Riglet park for de minste, 2-7 år.

Arrangementet på Slottsplassen og Universitetsplassen var gratis og open for alle og var spesielt tilrettelagt for barn og unge.
Flere tusen barn og unge deltok på arrangementet som var en stor suksess for alle involverte.

A Fast Forward Management Production.