Burton Mountain Festival 2018 wrap-up

Årets Burton Mountain Festival Above & Beyond Tour har vært en stor opplevelse for både deltagere og publikum.  

Stort oppmøte i alle destinasjoner har bidratt til suksess for festivalen.

Over 2000 (!!) Land Rover Above & Beyond T-shirts er delt ut til Juniorer 8-12 år, gjennom 10 events!

Dette er rekord for festivalen og lover godt med tanke på rekruttering mot snowboard sporten. Det gjør og Burton Mountain Festival til landets største vinterfestival turnè.

Rekordmengder med snø har lagt grunnlag for mange flotte arenaer lagt til rette for festivalen i utvalgte destinasjoner.

Burton Mountain Festival slår et slag for sunt kosthold og aktivitet!

Årets festival burger har allerede rukket å bli en klassiker! Fiskeburger fra Lofoten sjømat med høvding grove hamburgerbrød fra Hatting, har gitt både publikum, festival deltagere og arrangører god energi gjennom dagen.

Det har vært en stor fornøyelse å se så mange glade og ivrige barn og unge stå på brett og ski sammen med oss denne vinteren. Hver destinasjon har samlet store mengder barn med familier som enten har dukket opp for anledningen, vært på hytta eller kommet tilfeldig innom festivalen. Alle barn som har deltatt har fått en flott Burton Mountain Festival T-shirt som minne fra opplevelsen. Festivalen har og delt ut Burton pokaler til barn som har utmerket seg på en positiv måte. (Dagens kompis, beste utvikling, dagens minste deltager etc)

Fast Forward Management & Event og Burton Norge ønsker med dette å takke alle deltagere, publikum, utvalgte destinasjoner og partnere for en magisk vinter. Ha en like fin sommer så sees vi igjen med en spennende og ny variant av Burton Mountain Festival neste vinter.

Husk å være i aktivitet, spis bra mat og bidra til mindre plast og søppel i naturen. Vi tar vare på hverandre og sammen tar vi vare på naturen  🙂

Sees i bakken til vinteren!

Fast Forward og Burton Norge ønsker å takke våre flotte partnere og venner som gjør det mulig å reise rundt og spre det glade budskap gjennom Burton Mountain Festival.

Land Rover Norge, Nitedals Hjelpestikker, Cewe Japan Photo, HI-FI Klubben Norge, Lofoten rett fra havet, Canon Norge, NJIE Norge. 

Stor takk til støttespiller AS Vidsjå