Burton Snowboards setter norsk vintermagi på kartet!

Burton Mountain Festival er klar for å legge ut på veien til noen av landets beste skianlegg med aktiviteter og moro for alle! Med flotte samarbeidspartnere i ryggen rigges årets festival til å bli en aktiv, kul og energisk opplevelse med underholdning, innovative aktiviteter og konkurranser med premier for alle aldersgrupper!

I 1977 etablerte Jake Burton selskapet som anses som en av verdens kuleste merkevarer.

I dag, 40 år senere, knytter Fast Forward Management & Event kjerneverdiene fra fjellsiden i USA sammen med energigivende og helsebringende verdier fra norsk kultur og særegenheter, og gir deg Burton Mountain Festival anno 2017.

- Burton har en klar og tydelig profil som blant annet fokuserer på bærekraft, aktivitet, frihet og glede. Dette er også Burton Mountain Festival tuftet på, og underholdningen, våre samarbeidspartnere og variasjon mellom de ulike aktivitetene speiler dette, uttaler daglig leder i Fast Forward Management & Event, Jan Erik de Lange Gullaksen.

Burton Mountain festival er et underholdende konsept med snowboard og freeski aktiviteter for hele familien, knyttet opp mot et sunt og naturlig budskap.

Aktiviteter for alle:

2 – 6 år:

Burton Riglet Park. Innovativ og kul snowboard aktivitet for de aller minste. Lån av gratis utstyr og veiledning fra Burton-crew. Diplom med bilde til alle små deltagere!

8– 12 år:

Burton Junior Jam. Intim slopestyle arena. Alle deltagere får kul Burton t-shirt til odel og eie. Burton pokaler til de som utmerker seg på en positiv måte.

12 – 15 år:

Garmin Rail Jam Session. Rail Jam med premier frå Garmin og Burton.

Nyhet! G-Shock Experience, 15 års aldersgrense!

Rail jam og Big jump! Winner takes all! Fete premier fra G-Shock og Burton + 3000 cash!


Burton Mountain Festival samarbeidspartnere:

Land Rover, Røde Kors, mCASH, Japan Photo, Radio Kiss, Casio G-Shock, Vidsjå, Garmin, Njie, Nitedals

Bidragsytere: Reklameservice, Kolonihagen, Balholm juice, Den Gyldne Bønne kaffe, Te-dragen.


Sees på fjellet folkens!